Takarbeten i Borås

Takarbeten i Borås

Hej på er och riktigt välkomna ska ni vara tillbaka till shoppingbloggen. Idag blir det ett annorlunda inlägg eftersom jag bara måste berätta för er när jag fick hjälp av Olsson och Talic Bygg & Plåt som håller på med takarbeten i Borås.

Jo det är så att jag har ärvt ett hus från mina morföräldrar och det är jag för det första väldigt tacksam för. De har inte gått bort utan de har flyttat till en lägenhet i Spanien eftersom det har vart deras dröm sedan jag vet inte hur länge. I alla fall fick jag ta över deras hus och på grund av att de är på sina äldre dagar har de inte riktigt orkat ta hand om huset och därmed är taket inte bytt på länge och när jag flyttade dit så letade jag företag som hanterade takarbeten i Borås och hittade då Olsson och Talic Bygg & Plåt. De hjälpte mig med att byta taket eftersom det har sjungit på sista refrängen och verkligen behövde bytas. Från början var takpannorna röda men jag valde faktiskt att byta både mönster och färg på dem så nu är de svarta istället, vilket passar den röda fasaden mycket mer. Det var svårt att hitta ett pålitligt företag som hanterar takarbeten i Borås men när jag hittade Olsson och Talic Bygg & Plåt så fastnade jag med en gång och de är verkligen pålitliga och snälla dessutom. De gör ett professionellt arbete och det syns verkligen på hur det arbetar och lägger upp sin plan. Jag tyckte verkligen om detta företag mycket. På onsdag kommer ett inlägg om ett hemligt shoppingevent som jag kommer avslöja då. Ta hand om er fina ni. 


Kommentarer är stängda.