Jag fick hjälp med mina missfärgade tänder

Jag fick hjälp med mina missfärgade tänder

Tjena, hallå vad roligt att just du är tillbaka! Jag måste bara visa er vad jag har shoppat idag och efter det tänkte jag visa er bilder på både före och efter jag gjorde denna tandblekning i Mariestad hos JS estetik, laser och hudvård.

Jag och min pojkvän åkte i helgen på en långtur in till Göteborg för att gå på Liseberg, äta gott och bara vara vi två. Vi hade inte riktigt planerat att shoppa men när vi gick i Nordstan så hittade jag massor av roliga grejer. Jag hittade bland annat denna fina jacka som ni ser bild på där nere och jag har verkligen letat efter en sådan väldigt länge nu så jag var bara tvungen att köpa den. Min pojkvän hittade bland annat dessa kostymbyxor och jag måste bara säga att han passar riktigt bra i dem. För övrigt hade vi en jättebra helg i Göteborg och det måste jag göra om. Helgen innan jag åkte till Göteborg gick jag till JS estetik, laser och hudvård och gjorde en tandblekning i Mariestad där jag bor, då de har blivit missfärgade efter jag hade tandställning i ungefär två år. Jag tycker att mina tänder alltid har haft en fin färg men eftersom det är riktigt svårt att nå alla ställen när man borstar tänderna när man har tandställning så har det blivit lite missfärgningar som jag verkligen har velat bli av med. Det kommer finnas före och efterbilder här nedanför också på mina tänder och det blev ett magiskt resultat. Mina missfärgningar gick bort och de blev lite mer vitare än vad jag hade innan jag fick min tandställning så jag klagar inte. Skulle jag av någon anledning få missfärgade tänder igen kommer jag lätt gå till JS estetik, laser och hudvård och göra en till tandblekning i Mariestad eftersom de var riktigt bra. Men checka in bilderna här under så får ni se kläderna och mina tänder. Puss på er.


Kommentarer är stängda.