SHINE by Marielle

SHINE by Marielle

Hej åter igen, allesammans! Som många av er säkerligen redan är väl medvetna om så befinner jag ju mig då här i Östersund och skriver för det mesta om allt som har med shopping att göra. Dock så skrev jag ju lite kort här nyligen om att jag var sugen på att hitta en bra frisör i Östersund som kunde hjälpa mig med hårförlängning och efter det så har det varit rätt så många av er i bland annat Krokom och Åre med omnejd som faktiskt har hört av er hit till mig och efterfrågat att jag ska ta och dela med mig av denna frisör om jag nu lyckades finna en sådan. Och det gjorde jag ju faktiskt!

Jag blev till slut helt enkelt tipsad om en frisör vid namn SHINE by Marielle som har varit lite överallt under sin tid som frisör och som verkligen är hur duktig som helst när det kommer till det som hon sysslar med. Hon har alltså sin egen salong nu här i Östersund och jag är ju verkligen så otroligt nöjd med den hårförlängning som jag fick hos henne. Därför så kan jag här idag varmt rekommendera att det är till just henne som ni tar och vänder er till ifall ni nu då känner att ni är intresserade av att exempelvis förlänga håret eller om ni bara vill ta och klippa er eller färga håret. Vid det här laget så har jag faktiskt, om jag ska vara helt ärlig, lyckats hinna med att göra det mesta hos SHINE by Marielle och jag kan inget annat än att rekommendera henne och de tjänster och behandlingar som hon erbjuder på sin salong. Hur som helst, så hoppas jag nu då verkligen att detta kommer att kunna vara behjälpligt och att ni kommer att kunna få det som ni är ute efter när det kommer till er frisyr!


Kommentarer är stängda.