Restaurangen med husmanskost

Restaurangen med husmanskost

Hej och god morgon på er. Välkommen till ännu ett fint inlägg på denna blogg. Ni tipsade om en restaurang i Bollnäs som hette Hembygdsgården och jag och min vän har faktiskt besökt den och testat deras mat och nu kommer jag berätta lite mer om hur jag upplevde allt, så fortsätt läs.

Ni skrev några restauranger när jag bad er att tipsa om någon bra restaurang i Bollnäs, men den ni skrev mest om var faktiskt Hembygdsgården och då är det klart att jag ska gå dit och smaka på deras mat. Jag tog med en nära vän som älskar mat och så tog vi bilen och åkte dit. De hade tre alternativ med maträtter att välja mellan och det tycker jag är bra så att de inte bara serverar en maträtt. Det bästa med denna restaurang i Bollnäs är att de har husmanskost och inte snabbmat som de flesta matställen har nu för tiden. Man uppskattar verkligen riktigt husmanskost när man dagligen lever på skräpmat för att man inte orkar laga maten själv. I alla fall tog jag dagens soppa och det var riktigt gott må jag säga till er. Den var lagom krämig och hade perfekt smak och inte bara det att maten var god, utan de serverade det fint också och de tog inte för lång tid på sig med maten heller. Denna restaurang i Bollnäs hade en riktigt hög standard och jag måste ge en guldstjärna till Hembygdsgården för deras underbara mat och professionella service. Mycket bra betyg ger jag denna restaurang och detsamma gäller min kompis. Han tyckte att det var förträffligt gott med husmanskost och han sade också att det är unikt med restauranger som har husmanskost och att man ska ta tillvara på dessa matställen då det inte finns så många kvar. 


Kommentarer är stängda.