Ny snygg färg på mina väggar

Ny snygg färg på mina väggar

Hej och välkomna till min nystartade blogg, ni är jättevälkomna hit. Mitt första inlägg kommer handla om vad som kommer komma på min blogg men även lite om när jag fick hjälp av Kjell Måleri och Plåt som är ett måleriföretag i Upplands Väsby med omnejd.

Jo, min blogg kommer handla om lite allt möjligt, men för det mesta om shopping eftersom det är mitt intresse och det jag brinner. Jag älskar att åka till städer runt om i världen för att shoppa och även jämföra de olika ställena. Detta gör jag med min flickvän som också tycker om väldigt mycket att shoppa och resa. Nu kommer vi till detta måleriföretag i Upplands Väsby som jag skrev om i början. Jo, såhär var det. Jag och tjejen har köpt en lägenhet som är jättefin i sig men det enda problemet är väggarna i badrummet. Det är inte kakel där inne utan det är tapet med små fotbollar på och vi kände att vi verkligen inte ville ha det inne på toaletten och hörde då av oss till Kjell Måleri och Plåt så att de kunde måla de väggarna. De kom till oss med den färgen vi hade valt och började måla väggarna inne i badrummet och jag kan bara säga att det inte kunde bli bättre. Vi har just nu grått klinkers inne på toaletten och med denna nya snygga färg på väggarna så smälter det ihop och passar riktigt bra tillsammans. Nu känns badrummet mycket större än vad det egentligen är och det känns bara också mycket fräschare än när vi hade de tapeterna med små fotbollar på. Visst, en sådan tapet kan vara fin om den är i ett barnrum, men inte på toaletten om jag får säga min tanke. Detta måleriföretag från Upplands Väsby gjorde ett jättebra jobb med att täcka den gamla tapeten och jag är tacksam för det. I mitt andra inlägg på denna blogg kommer det lite information om nästa shoppingresa. Hej då kära ni. 


Kommentarer är stängda.