En dag på stan med shopping & massage

En dag på stan med shopping & massage

Hejsan svejsan bloggen! Igår var en härlig dag som jag spenderade tillsamman med min mamma i Hudiksvall. Vi hade inte setts på några veckor nu så vi tog en dag där vi var ute på stan en sväng och vi hann med en hel del kul. Först började vi dagen med en massage och det var en väldigt bra början måste jag säga. Det kändes verkligen i kroppen efteråt att jag var i stort behov av massage, så det var minst sagt nyttigt. Hela kroppen blev helt mjuk och det var nog tur att vi tog oss en lunch efter behandlingen, för jag hade inte orkat gå runt i massa affärer. Lunchen käkades på en uteservering mitt i Hudiksvall och där satt vi faktiskt ett bra tag. Vi hade hela eftermiddagen på oss att gå i affärer så det fanns ingen anledning till att stressa. I ungefär två timmar satt vi och njöt av god mat och dryck, riktigt smarrigt och avkopplande. Dagen fortsatte sedan i ett lugnt och bekvämt tempo, med en hel del besök i klädaffärer. Det blev en del inköp till garderoben och jag känner att det var nödvändigt, nu på sommaren vill man gärna ha lite färg på kläderna och i min garderob är det mest kläder i svart och vitt. Dagen avslutades sedan på en restaurang och då fick även med oss min käre far, vilket också var väldigt trevligt. Det här var verkligen en riktigt härlig dag, precis så det ska vara på semestern. Av allt roligt vi gjorde så måste jag säga att massage var det som stack ut lite extra, kroppen mår idag prima och jag känner mig helt redo för att hitta på fler äventyr nu under semestern. Vi får se vad som händer i eftermiddag, det finns några alternativ på aktiviteter.  


Kommentarer är stängda.