Spontan fransförlängning i Halmstad

Spontan fransförlängning i Halmstad

Ännu en Torsdag och ännu ett inlägg här på min blogg. Jag har shoppat väldigt mycket idag och man kan säga att det var tröstshopping efter min kille gjorde slut med mig. När jag väl shoppade med min vän så gick vi och gjorde en spontan fransförlängning i Halmstad då vi har sett tjejer som har det och det är riktigt fint.

Det var så att min kille gjorde slut med mig igår och jag är helt förkrossad. Vi var tillsammans i fyra år och det är rätt länge för mig. Han var min första kille, mitt första förhållande och min första kärlek och jag är fortfarande jättekär i honom vilket är jobbigt. Han hade förlorat känslor sa han och det förstår jag på grund dav hur han har betett sig den senaste tiden. Men i alla fall gick jag och min vän och tröstshoppade idag och när vi såg Studio Floris som gör fransförlängning i Halmstad, bestämde vi oss för att gå in och kolla om de hade tid till att fixa våra fransar och som tur var hade de tid för två. Jag har alltid velat göra mina fransar men mitt ex sa alltid att han tyckte det var fult och därför har det inte blivit av. Nu är jag fri och får göra vad jag vill och då kände jag för att göra denna fransförlängning i Halmstad. Eftersom jag inte är van vid att ha det så känns det lite konstigt men jag tycker det är skönt att jag inte behöver ta av mascara ikväll. Det kommer nog vara det skönaste, att inte behöva ta på mascara varje dag. Nu ska jag och min vän gå hem till henne och ha myskväll och glömma mitt ex. Ha det fint.


Kommentarer är stängda.